Αρχική › Συνταγές › Λαγάνα με Σουσάμι με BÖCKER Vino

Λαγάνα με Σουσάμι με BÖCKER Vino

Υλικά


BÖCKER Vino1.000 γρ.
Αλεύρι Κίτρινο2.000 γρ.
Αλεύρι 55άρι 8.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK200 γρ.
Μαγιά200 γρ.
Ζάχαρη200 γρ.
Αλάτι200 γρ.
Νερό±7.000 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης : ±26°C
Ξεκούραση Ζύμης : 45 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη

 

Κόβουμε στα επιθυμητά βάρη και σχηματοποιούμε σε μπάλες.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Έπειτα μορφοποιούμε σε λαγάνα και τρυπάμε με σκατζόχοιρο ή με λαδωμένα δάχτυλα.
Αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Αφήνουμε σε τελάρο ή λαμαρίνα στη στόφα για 20 λεπτά.

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : 230°C
Χρόνος : 35 – 45 λεπτά (ανάλογα με το βάρος)
Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.