Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena

Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena

Υλικά


Σύνθεση
Τραγανή Βάση
Κρέμα Cheesecake
Επικάλυψη Nappage Amarena

Τραγανή Βάση

Delice Crispy Flakes DELUXE LINE 120 γρ.
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN 300 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA 180 γρ.

 

Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να ομογενοποιηθούν.

Φορμάρουμε σε φόρμα τάρτας.

Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C για 20 λεπτά.

 

Κρέμα Cheesecake

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 600 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 130 γρ.
New York Cheesecake FABBRI 60 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 60 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI 35 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

Φορμάρουμε σε ημίσφαιρη φόρμα.

Καταψύχουμε.

 

Επικάλυψη Nappage Amarena

Nappage Amarena FABBRI 1.000 γρ.
Τζέλυ Belnap Φυσικό DAWN 270 γρ.
Νερό 100 γρ.

 

Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50 – 60οC.

 

Μοντάρισμα

Αφού παγώσει η σφαίρα από Κρέμα Cheescake, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Nappage Amarena.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε στο κέντρο της Τραγανής Βάσης.

Τέλος, διακοσμούμε περιμετρικά με Amarena 18/20 FABBRI.