Αρχική › Συνταγές › Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna

Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna

Υλικά


Σύνθεση
Ψημένα Φύλλα Βηρυτού
Γέμιση Samba
Γέμιση Nonna
Βουτυρωμένα Φύλλα Βηρυτού

Γέμιση Samba

Crème Samba Deluxe KOMPLET 320 γρ.
Νερό 500 γρ.
Σιρόπι 100 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 400 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI  35 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

 

Γέμιση Nonna

Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 1.000 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 300 γρ.
Integrattori Con Fibra FABBRI 60 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 100 γρ.

 

Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.

 

Φωλιά/Σκέπασμα Φύλλα Βηρυτού

Φύλλα Βηρυτού για τη φωλιά 8 τμχ.
Φύλλα Βηρυτού για το κλείσιμο 8 τμχ.
Βούτυρο Fermente Special BEURALIA 100 γρ.

 

Σε τσέρκι της αρεσκείας μας δημιουργούμε μία φωλιά με 8 φύλλα Βηρυτού βουτυρωμένα. Στη συνέχεια τα ψήνουμε και τα σιροπιάζουμε με σιρόπι 33-35 γράδα. Για το κλείσιμο της φωλιάς χρησιμοποιούμε 8 φύλλα Βηρυτού βουτυρωμένα, στις διαστάσεις της φωλιάς. Ψήνουμε και σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.

 

Μοντάρισμα

Στρώνουμε μέσα στη φωλιά την κρύα κρέμα Samba γαλακτομπούρεκου και από πάνω γαρνίρουμε με την αφρατεμένη γέμιση Nonna.

Κλείνουμε τη φωλιά με φύλλα Βηρυτού και διακοσμούμε με κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη.