Αρχική › Συνταγές › Τάρτα Dulce de Leche

Τάρτα Dulce de Leche

Υλικά


Βάση Τάρτας
Pâte Sucrèe KOMPLET1.000 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA (λιωμένο) 250 γρ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 1-2 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Φορμάρουμε 250 γρ. μείγματος σε Φόρμα Lotus Vario KOMPLET και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 175°C
Χρόνος: 15 λεπτά

 

Γέμιση Dulce de Leche Familiar:

Dulce de Leche Familiar MARDEL 500 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 200 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35,1% ELLE & VIRE 100 γρ.
Fond Royal BAKELS 40 γρ.
Αλάτι 1 γρ.

Ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε το Fond Royal και το αλάτι. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος. Τέλος ενσωματώνουμε το Dulce de Leche Familiar.

 

Μοντάρισμα:
Αφού η τάρτα κρυώσει, γεμίζουμε με Γέμιση Dulce de Leche Familiar.