Αρχική › Συνταγές › ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

Υλικά


Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής1.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 460 γρ.
Βούτυρο Fermente Σπέσιαλ BEURALIA 80 γρ.
Ζάχαρη Άχνη320 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 70 γρ.
Αυγά ολόκληρα4 τμχ.
Αμμωνία15 γρ.
Apito Πορτοκάλι BAKELS 10 γρ.

Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το Apito Πορτοκάλι.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Όταν αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε σταδιακά, σε τρεις φάσεις, το αλεύρι ζαχαροπλαστικής και την αμμωνία.

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία:  Αερόθερμος φούρνος: 180ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 200ºC

Χρόνος: ±20 λεπτά