Αρχική › Συνταγές › Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις

Εορταστικά Κωκ σε Διαφορετικές Γεύσεις

Υλικά


♦Για βαρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°
Duo Kapselmix BAKELS1.000 γρ.
Αυγά1.000 γρ.
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής300 γρ.
Ζάχαρη120 γρ.
Νερό120 γρ.
Ovalett BAKELS30 γρ.

♦Για μέτριο σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°

Duo Kapselmix BAKELS 1.600 γρ.
Αυγά 1.000 γρ.
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 120 γρ.

 

♦Για ελαφρύ σιρόπιασμα με Σιρόπι 27°

Duo Kapselmix BAKELS 1.600 γρ.
Αυγά 1.000 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 8 – 10 λεπτά στην 3η ταχύτητα.

Ψήσιμο
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180°C, Ταμπανωτός φούρνος: 190°C
Χρόνος: Ατομικό: 10 – 12 λεπτά, Μεγάλο: 15 λεπτά

 

Βασική συνταγή για την Κρέμα

Νερό 1.000 γρ.
Crème Samba Deluxe KOMPLET 450 γρ.
Fond Royale BAKELS 150 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE 600 γρ.

 

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το νερό μαζί με την Crème Samba και το Fond Royale για 5 – 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 – 3 λεπτά.

 

Διαφορετικές γεύσεις: Σε κάθε 1 κιλό έτοιμης κρέμας, προσθέτουμε 1 από τις παρακάτω γεύσεις.

Γεύση Βανίλια Delipaste Βανίλια FABBRI 20 γρ.
Γεύση Σοκολάτα Κουβερτούρα San Felipe 64% DAWN 300 γρ.
  Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% ELLE & VIRE 300 γρ.
Γεύση Dulce de Leche Dulce de Leche Pastelero MARDEL 220 γρ.
Γεύση Πραλίνα Delipaste Nocciola Prali FABBRI 110 γρ.
Γεύση Μπισκότο Delipaste Biscotti FABBRI 70 γρ.
Γεύση Φραγκοστάφυλο Delipaste Φραγκοστάφυλο FABBRI 80 γρ.
Γεύση Φράουλα Delipaste Φράουλα FABBRI 110 γρ.
Γεύση Καπουτσίνο Delipaste Cappuccino FABBRI   60 γρ.