Αρχική › Συνταγές › Βασιλόπιτα με Crème Cake DAWN
Βασιλόπιτα με Crème Cake DAWN
Υλικά
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Βούτυρο Fermente Special BEURALIA (λιωμένο) | 150 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |
Άρωμα Πορτοκάλι DAWN (προαιρετικά) | 2 γρ. |
Καρύδια (προαιρετικά) | 100 γρ. |

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
Γεμίζουμε χάρτινη Φόρμα Ψησίματος GOLD SILUETT με 600 γρ. ζύμης και απλώνουμε με νερό.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Ταμπανωτός Φούρνος: 180°C, Αερόθερμος Φούρνος: 150 – 160°C
Χρόνος: 45 – 55 λεπτά περίπου (τάμπερ ανοιχτά).
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, αχνίζουμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει ή επικαλύπτουμε με Premium Baker’s Select Glossy Icing Βανίλια DAWN ζεσταμένο στους 40°C.