Αρχική › Συνταγές › Βασιλόπιτα με Crème Cake DAWN

Βασιλόπιτα με Crème Cake DAWN

Υλικά


Premium Baker’s Select Crème Cake Base Plain DAWN1.000 γρ.
Αυγά350 γρ.
Λάδι150 γρ.
Βούτυρο Fermente BEURALIA (λιωμένο)150 γρ.
Νερό225 γρ.
Άρωμα Πορτοκάλι DAWN (προαιρετικά)2 γρ.
Καρύδια (προαιρετικά)100 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.

Γεμίζουμε χάρτινη Φόρμα Ψησίματος GOLD SILUETT με 600 γρ. ζύμης και απλώνουμε με νερό.

Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Ταμπανωτός Φούρνος: 180°C, Αερόθερμος Φούρνος: 150 – 160°C
Χρόνος: 45 – 55 λεπτά περίπου (τάμπερ ανοιχτά).

Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, αχνίζουμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει ή επικαλύπτουμε με Premium Baker’s Select Glossy Icing Βανίλια DAWN ζεσταμένο στους 40°C.